تصویب چهارمین دانشکده دانشگاه آزاد اسلامی سمنان

فارسی

دانشکده پرستاری و مامایی به عنوان چهارمین دانشکده دانشگاه آزاد اسلامی سمنان مجوز تاسیس گرفت.

به گزارش خبرنگار ما از سمنان، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان با اعلام این خبر افزود: با پیگیری‌های به عمل آمده در آخرین روزهای کاری سال 93 مجوز تاسیس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه آزاد اسلامی در شورای گسترش پزشکی وزارت بهداشت صادر گردید.

دکتر شاهرخ رنجبر بهادری گفت: با تصویب این دانشکده امکان گسترش هر چه بیشتر رشته‌های پیراپزشکی در این واحد دانشگاهی فراهم شده است.

وی افزود: در این دانشکده علاوه بر رشته های پرستاری و مامایی در مجموع 5 رشته پیراپزشکی فعال خواهد بود که در این میان رشته های پرستاری و مامایی با قدمتی طولانی و کادری مجرب جزو مهمترین برنامه‌های توسعه رشته‌های پزشکی واحد محسوب می‌شوند.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان در ادامه خاطر نشان کرد: با تصویب این دانشکده به دنبال اخذ مجوز رشته‌ پرستاری در مقطع کارشناسی ارشد هستیم تا سمنان را به عنوان یک برند معتبر در این رشته تحصیلی مطرح نماییم.

رنجبر بهادری افزود: وجود دانشگاه علوم پزشکی سمنان، کادر پزشکی و آموزشی مجرب و امکانات آزمایشگاهی پیشرفته در سطح شهرستان سمنان بستر مناسبی را برای گسترش رشته‌های پیراپزشکی در آینده فراهم نموده است.

شایان ذکر است هم اکنون نزدیک به 850 دانشجو در قالب 5 رشته تحصیلی در گروه آموزشی پزشکی و پیراپزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی سمنان مشغول به تحصیل می‌باشند.

Tags: